Dark background with blue accents with light reflections Dark background with blue accents with light reflections Dark background with blue accents with light reflections

Shkolla online "CoreInvestingHub"

Kursi ynë përmban 15 mësime. do të merrni mësimin e parë absolutisht falas.

Me ne nuk rrezikoni asgjë: ju mund të provoni, të kuptoni vetë nëse jeni të interesuar për këtë lloj profesioni, njohuritë që do të merrni do të mbeten me ju, dhe në të njëjtën kohë do të kaloni në një nivel të ri të vetes zhvillim - e gjithë kjo për një çmim simbolik!

Photo of night city in pink-blue colors

Gjatë 15 mësimeve do të merrni të gjitha njohuritë e nevojshme për të filluar investimin/tregtis në një të vërtetë (Jo Demo!) llogari.

Ju nuk keni nevojë për ndonjë njohuri paraprake për këtë temë. Të gjitha konceptet, rregullat dhe terminologjitë bazë do t'ju prezantohen në një formë të thjeshtë.

Pasi të keni studiuar kursin tonë, do të merrni një sasi të mjaftueshme njohurish që do t'ju lejojnë të kuptoni si funksionon tregu i aksioneve , si dhe të gjitha arsyet që ndikojnë në sjelljen e tij.

Photo of a city in cyan-yellow colors

Kursi ynë do të jetë interesant për grupe të ndryshme njerëzish: për të gjithë ata që dëshirojnë të provojnë tregtis dhe investimin në bursë ose letra të tjera me vlerë, por nuk dinë si ta bëjnë këtë ose kishin frikë të fillonin ta bënin.

Do të keni akses në mësimi i parë falas pas plotësimit të formullarit.

Gjatë procesit të studimit, ne do të mbulojmë temat e mëposhtme:

Lista e temave në kursin e trajnimit:

NYSE, NASDAQ, AMEX, LSE - çfarë është dhe si funksionon;

Bazat e tregtis dhe investimit - njohuri bazë për hapjen e pozicioneve;

Hapat e parë të tregtarit - gjithçka që duhet të dini për tregtin;

Nocionet bazë që i nevojiten një tregtari - Oferta, Pyetja, Përhapja, Mesi, Vëllimi, E fundit, Mbyllja, e ulët, e lartë, mesatare. Çmimi;

Burimet në internet për të gjetur informacion - si të punoni me ta;

Udhëzime se si të gjeni stoqet e duhura - zgjidhja jonë universale;

Çfarë është raportimi i korporatës dhe si ta përdorni atë në avantazhin tuaj;

Stoqet dhe si funksionojnë - krahasimi me CFD;

Formula për pozicione të sigurta ose si të mbroheni nga humbjet;

Futures, fondet, indekset - si ato ndikojnë në sjelljen e aksioneve dhe si të mbrohet;

Miqtë midis aksioneve - për çfarë janë ata, çfarë të bëni me ta, si t'i gjeni?;

Të dish se si të lexosh librin e porosive dhe treguesin e porosive - një nga aftësitë më të rëndësishme për një profesionist dhe se si mund të shpëtojë një tregtar.;

Bazat e analizës teknike - mbështetja dhe rezistenca, si të merren me to;

Aksionarët e kompanisë - si të jemi miq me ta, çfarë mund të na thonë dhe si mund të fitojmë para me ta;

"Numrat magjikë" - çfarë janë dhe si t'i përdorni për të ardhura;

Psikologjia e tregtis: kurthe të trurit tonë;

Si të gjejmë drejtimin e stoqeve dhe kush do të na ndihmojë në këtë;

Kur të bleni dhe kur të shesni - pyetja e të gjithë tregtarëve dhe investitorëve;

Dhe kjo nuk është një listë e plotë e temave tona!

An illustration of technical analysis

Pas përfundimit të kursit, do të keni njohuritë që ju nevojiten për të tregtuar në bursë në një llogari reale. Do të mësoni pse çdo investitor duhet të dijë këto fjalë dhe pse ato nevojiten në tregtinë e përditshme:

NASDAQ
AMEX
NYSE
LSE
Diversification
Ticker
Long
Short
Gap
Insiders
Stop-loss
Loosers
Hedge-fund
Brockers
Dividends
Brokers
Listing
The Fed
52-weeks
CPI
GDP
SPAC
P&L
Average Price
Bid
Ask
Spread
Mid
Volume
Last
Close
Low
High

Ne do të shikojmë gjithashtu shumë kompani që janë të njohura dhe tregtohen si në tregjet e aksioneve të SHBA-së dhe Britanisë së Madhe. Ne do t'i shikojmë ato si shembuj, do të analizojmë grafikët e tyre dhe do të analizojmë sjelljen e tyre:

A photo of a laptop, a table, and a phone on a table, showing charts and trading platforms

Kur do të përfundoni studimin e mësimit tonë të parë (i cili është plotësisht falas) dhe kur do të kuptoni mënyrën tonë të edukimit, ka të ngjarë që të jeni të interesuar për të gjithë kursin. nëse ju pëlqen gjithçka, do t'ju duhet të paguani vetëm për pjesën tjetër të mbetur 14 mësime. sapo të paguani, do të keni akses në kursin e plotë, sipas grupit të zgjedhjes suaj. ju mund të na bleni kursin direkt në faqen tonë të internetit, duke përdorur butonin në fund të faqes.

Procesi i pagesës nuk do të marrë shumë kohë, shërbimi ynë është i organizuar shumë mirë, është i koduar dhe pranojmë çdo kartë për pagesë, pa asnjë tarifë apo komision!

Pra, ju keni mundësinë të provoni produktin e shkëlqyer dhe cilësor një shumë parash të përballueshme.

Tre grupe janë aktualisht në dispozicion për regjistrim: Ekonomik, Standart, Deluxe.


Në paketën "Econom", ju merrni vetëm akses në kurs, veproni vetë, sipas dëshirës tuaj. Është mirë për njerëzit që pëlqejnë për të kuptuar të gjitha vetë. Në paketën "Econom", nuk ka detyra shtëpie, konsultime, komunikim me autorin - vetëm akses në kurs.
— Çmimi i paketës “Econom”:
Limited time offer: $27.00
$42.00 Save 35%


Në paketën "Standart", ju keni akses në kurs, si dhe, në fund të trajnimit, një seancë individuale pyetjesh dhe përgjigjesh me autorin e kursit - do të jeni në gjendje të bëni çdo pyetje që keni pasur gjatë kursit.
— Çmimi i paketës "Standard": $47.00


Në paketën "Deluxe" ju merrni gjithçka që përfshihet në "Econom" dhe "Standart" dhe, përveç kësaj, ju merrni
Konsultimi personal me autorin e kursit;
Kontrolli i detyrave të shtëpisë;
Këshilltar personale;
Komunikimi i drejtpërdrejtë me autorin e lëndës gjatë mësimit;
Certifikatë personale e nënshkruar nga themeluesi i shkollës;
Testi i daljes opsioni me një certifikatë që konfirmon përparimin tuaj;
Mbështetje për komunikim pas përfundimit të kursit;
— Çmimi i paketës "Deluxe": 99,99 dollarë


Ju duhet të plotësoni një formular për t'u regjistruar në shkollë. Pas pagesës, ju do të merrni menjëherë akses në kurs në adresën e emailit që tregoni kur regjistroheni.

Regjistrohu dhe merr mësimet falas!

Plotësoni formullarin dhe merrni mësimin e parë menjëherë në emailin tuaj! Pas marrjes së mësimit të parë i cili është absolutisht falas, do të jeni në gjendje të kuptoni nëse ju pëlqen materiali mësimor, stili i mësimeve, nëse është interesante për të studiuar kursin e plotë. Nëse ju pëlqen, gjithçka që duhet të bëni është të paguani për 12 mësimet e mbetura. Ju mund ta bëni këtë duke bërë një pagesë online direkt në faqen tonë.
Merrni mësimet falas [Econom]
Merrni mësimet falas [Standart]
Merrni mësimet falas [Deluxe]

CoreInvestingHub:
Kursi më i mirë i tregtis për fillestarët.

Ne ofrojmë gjithçka që i nevojitet një tregtari ose investitori fillestar: një mentor personal, komunikim me autorin e kursit, Kontrolli i detyrave të shtëpisë - të gjitha njohuritë e nevojshme për tregtis real në bursë.

Krahasimi i karakteristikave të kurseve të ndryshme tregtare

Lëvizni horizontalisht me gishtin tuaj për të parë tabelën.

CoreInvestingHub InvestorsUndergound ThomasKralow
Mësime / Prova Falas
Mësimet absolutisht falas për të gjithë
- -
Mentor personal
Ju keni mësuesin tuaj personal me të cilin mund të diskutoni trajnimin tuaj.
-
Kontakt i drejtpërdrejtë me autorin e kursit
Ekziston një kontakt i drejtpërdrejtë me themeluesin e shkollës dhe autorin e kursit.
-
Konsultimi një-në-një me autorin e kursit
Sesion individual i pyetjeve dhe përgjigjeve me themeluesin e shkollës dhe autorin e kursit.
- -
Shkëmbimet po studjohen
Do të studjohen 5 shkëmbimet e mëposhtme: NYSE, NASDAQ, AMEX, PINK (OTC), LSE.
1 1
Kontrolli i detyrave të shtëpisë
Mësuesi juaj personal do të kontrollojë detyrat tuaja të shtëpisë dhe do të përgjigjet pyetjeve tuaja.
-
Mbajtja e kontakteve me të diplomuarit e shkollës
Ju do të jeni në gjendje të kontaktoni mentorin tuaj, edhe pas përfundimit të kursit.
- -
Certifikata
Ne lëshojmë një certifikatë personale të nënshkruar nga autori dhe themeluesi i shkollës.
- -
Provimi / Testi i daljes
Opsionale, ju mund të bëni një test përfundimtar dhe të merrni një certifikatë shtesë të suksesit përfundimin e programit të trajnimit.
-
Çmimi Nga 27.00 dollarë në 100 dollarë $997 $899

Informacioni i marrë nga burimet publike që nga viti 2022. Informacioni për kurset e tjera mund të ndryshojë nga pronari. Disa nga opsionet e mësipërme në shkollën tonë janë të disponuara vetëm në paketën "Deluxe".

Econom

$42.00 $27.00

You save 35%


Akses i plotë në kurs, lëvizni vetë sipas dëshirës tuaj

Mirë për ata që duan t'i kuptojnë gjërat vetë

Asnjë detyrë shtëpie, pa konsultime - vetëm akses në kurs për vetë-studim pa reagime

Bleni tani

Standart

$72.00 $47.00

You save 35%


Akses i plotë në kurs

Ju do të merrni mësimet tre herë në javë në formë teksti, në adresën e specifikuar të emailit

Një seancë individuale pyetje-përgjigje me autorin e kursit - ju mund të bëni çdo pyetje që keni pasur gjatë kursit.

Detyrë shtëpie - plotësoni dhe rishikoni sipas dëshirës

Bleni tani

Deluxe

$150.00 $99.99

You save 34%


Akses i plotë në kurs

Ju do të merrni mësimet tre herë në javë në formë teksti, në adresën e specifikuar të emailit

Një seancë individuale pyetje-përgjigje me autorin e kursit - ju mund të bëni çdo pyetje që keni pasur gjatë kursit.

Kontrolli i detyrave të shtëpisë

Mentor personal

Kontakt i drejtpërdrejtë me autorin e kursit

Mbajtja e kontaktit pas përfundimit të kursit

Certifikatë personale me nënshkrimin e themeluesit të shkollës

Testi përfundimtar opsional me një certifikatë shtesë

Bleni tani
Merrni mësimet falas [Econom]
Merrni mësimet falas [Standart]
Merrni mësimet falas [Deluxe]

Çfarë thonë studentët tanë

8.5/10

Украина, Одесса | Євгенія С.

Все чудово. Мені сподобалося книга ордерів, тепер я навчилася і можу передбачати недалеке майбутнє акції! Правило про власників компаній працює без винятків! Я вражена. Чуствую себе як oracle 😂🤣! Буду всім радити!

10/10

Barselona, España | María López

Hola a todos! Quería decir que el curso es muy chulo! Voy a recomendarlo a todos mis amigos! Gracias, Alex Casa 😊!
P. S.
Tu español es muy profesional, Alex!

10/10

USA, Detroit | Ander Josh

I am happy with the learning course, I am really glad that I took it. It was definitely something new for me, even though I am used to working with numbers. When I opened the trading platform for the first time, I was blown away by the amount of data changing in real-time. Literally, every inch of the screen was updating and showing some kind of information. Alex's course helped me understand what to do with this huge amount of information, and now, I even can make decisions based on it! Anyway, my advice for all beginners who want to try trading: keep it slow, and don't be afraid of the fancy trading tools and platforms, you will get used to it after some time, and of course, it will happen much faster if you have a nice mentor like Alex :)

8/10

Украина, Киев | ООО "Guardian", Максим Г.

Здравствуйте, хочу порекомендовать этот замечательный курс по трейднгу и инвестированию. Это замечательный пример того, как надо преподавать! Стоит отметить, что манера изложения материала крайне доступна. Большое спасибо за такое прекрасный опыт! Спасибо, Максим.

9.5/10

Madrid, España | Theo

Alex was very good mentor. this course is very easy to understand. the most interesting part for me was techincal analysis.

9/10

USA, LA | Владимир

Прекрасный курс. все по делу, без воды. изложено очень доступным языком.

20/10!!!

USA, Virginia | Jullie Young

It was a really interesting course, I'm so thankful to Alex and his team for creating such a wonderful learning experience! I already opened an account and started making my first trades, I even shorted AMD! Even after completing the course, I keep in touch with Alex, I send him over my trades, and he helps me analyze my mistakes and decisions.

9/10

Canada, Toronto | Elena Kotova

Здравствуйте, я много лет работаю бухгалтером в Канаде. Я решила попробовать себя в новой профессии. Все очень круто и просто. Тут нет понтов и пафосных терминов. Особенно мне понравилась тема "волшебные цифры".

10/10

Украина, Днепр | Екатерина M.

Вау!😍😍мне очень понравился курс!!!!😊👍буду рекомендовать своим фоловерам и подружкам!😊👌думала что у меня не получиться но получилось😂❤️

9/10

Bar, Montenegro | Safet K.

First of all, I would like to thank Alex, he is a very professional mentor and trader. I think about taking Alex's advanced course. And, I hope to make some money!

Dëshironi të merrni mësimet e para falas?

Pas mësimet falas, mund të zbuloni nëse ju pëlqen materiali i kursit, stili i prezantimit dhe nëse mësimi i kursit është interesant. Nëse ju pëlqen, gjithçka që duhet të bëni është të paguani për 14 të tjerat e mësimeve. Ju mund ta bëni këtë duke bërë një pagesë online direkt në faqen tonë. Plotësoni formullarin dhe do të merrni mësimin e parë në emailin tuaj menjiher.
Merrni mësimet falas [Econom]
Merrni mësimet falas [Standart]
Merrni mësimet falas [Deluxe]

Jeni gati për të blerë kursin?

Thjesht zgjidhni paketën e duhur dhe më pas plotësoni formullarin e regjistrimit. Pastaj e merrni menjëherë mësim par nga emailin i juaj.
Tani e bleni kursin

Ende keni pyetje?

Mund të na kontaktoni duke dërguar një email në [email protected] ose duke përdorur butonin "na kontaktoni" më poshtë.
Kontakt